Privatni izleti brodom

Uživajte u ljepotama Jadrana, istražite naše otoke. Pođite na izlet brodom!

Saznajte više

Ponuda za rane rezervacije 2023. - uštedite 20%!

Iskoristite pogodnosti izravne rezervacije.

Saznajte više

Otkrijte Špilja bar MORE

Uživajte u jedinstvenom ambijentu špilje i predivnim zalascima sunca.

Saznajte više

Flight on Sight

Želite li letjeti za Dubrovnik lagano i jednostavno, bez gužve? Rezervirajte let preko nas!

Saznajte više
O nama

O nama

Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten uz samo more u mirnoj Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. Možete čuti šum mora, dok pogled prema pučini i našim Grebenima doziva mir i spokoj. Zalasci sunca su nezaboravni. 

pogledajte našu lokaciju

Posebno smo poznati po našem Špilja baru More, jedinstvenoj prirodnoj atrakciji koja je preuređena u šarmantan i atraktivan bar. 
Uz Hotel More, nudimo vam i opuštajući odmor u našim prekrasnim Vilama i apartmanima More, također smještenima u Dubrovniku.

pročitajte više...

Sobe i apartmani

Elegantne sobe i apartmani, prožeti toplinom i svjetlošću, prekrasan pogled na Jadransko more i aromatični vrtovi koji okružuju hotel, pružaju toliko potrebno opuštanje.

pogledajte sve sobe i apartmane

Gurmanski kantun

Od davnina se goste dočekuje i časti najboljim jelima u kući, čime smo i mi vođeni u našoj gastronomskoj ponudi. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

pročitajte više...

More Vam pruža više

Uvijek nastojimo ponuditi našim gostima nešto više - jedan poseban osjećaj ugode i iskustvo koje postaje lijepa uspomena. Kao što i naš slogan More Vam pruža više kaže, za vas smo pripremili raznovrstan program koji će obogatiti vaš boravak u našem hotelu.

pogledajte našu ponudu

What a great team! From check-in to check-out: we were treated very well. That goes for Restaurant More too. We had an excellent meal. The staff were charming and it was a delight to eat outside, overlooking the sea. The view was spectacular. We plan to come back. Best wishes to all!

Guests of Hotel More, Cornwall, England
  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2023 © HOTEL MORE d.o.o.
string(4) "_su1"