0 Boutique hotel More Dubrovnik - Hotel sa savršenom osobnosti

Novogodišnja gala večera uz glazbu uživo u hotelu More!

Saznajte više

Early Booking 2020

O nama

Mi smo Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. S pravom i ponosom nosimo svoje ime jer nam je more nadohvat ruke. Osjećate miris soli, a pogled u daljinu, prema moru i našim Grebenima, doziva mir i spokoj.

pogledajte našu lokaciju

Hotel je sazdan od vrijednih i predanih ljudi, prožet ljubavlju i emocijama koje upotpunjuju vaše iskustvo boravka kod nas.

Naše vrsno osoblje  i visoka razina usluge, zajedno s luksuznim sobama i apartmanima, oplemenit će vaš boravak u Hotelu More i učiniti ga lijepom uspomenom.

Elegantne sobe prožete toplinom i vedrinom, pogled na Jadransko more koji oduzima dah te mirisni vrtovi koji okružuju hotel, pružaju osjećaj jedinstva s prirodom i povratka samome sebi.

pročitajte više...

Sobe i apartmani

Hotel More nudi 77 luksuzno opremljenih soba i 8 apartmana dekoriranih u prirodnim tonovima koji stvaraju jedan opuštajući ugođaj. Prilikom uređenja cjelokupnog hotela vodila nas je ljubav prema prirodnim materijalima, kao i želja da našim gostima pružimo najvišu razinu luksuza i udobnosti.

pogledajte našu ponudu

Gurmanski kantun

Od davnina se goste dočekuje i časti najboljim jelima u kući, čime smo i mi vođeni u našoj gastronomskoj ponudi. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

pročitajte više...

More Vam pruža više

Uvijek nastojimo ponuditi našim gostima nešto više - jedan poseban osjećaj ugode i iskustvo koje postaje lijepa uspomena. Kao što i naš slogan More Vam pruža više kaže, za vas smo pripremili raznovrstan program koji će obogatiti vaš boravak u našem hotelu.

pogledajte našu ponudu

We had a really nice stay here! A great surprise was the chocolate cake we got for my birthday J. One of the nicest hotels we ever visited. Keep it like that. Best wishes

Guests of Hotel More, Berlin, Germany
2019 © HOTEL MORE d.o.o.