Gurmanski kantun


Od davnina se goste dočekuje i časti najboljim jelima u kući, čime smo i mi vođeni u našoj gastronomskoj ponudi. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

Restoran More je pravi mali kulinarski raj uzbudljivih okusa i uvijek svježih namirnica. Jelovnik ima izražen mediteranski i internacionalni identitet koji je zasnovan prvenstveno na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama. Pod večernjim nebom obasjanim zvijezdama i pogledom na more, luksuzna terasa i naše delicije zaista pružaju iskustvo za pamćenje.

Restoran Tramuntana svojim chic okruženjem, vrhunskom uslugom i ponudom orijentiranom na dalmatinsku kuhinju i riblja jela, pruža pravi kulinarski gušt. Uživajte u morskim delicijama pripremljenima s osobnom notom - u jedinstvenom okruženju s pogledom na more.

Restoran More svoja vrata otvara za ručak i večeru, dok se u restoranu Tramuntana poslužuju doručak i večera. Oba restorana otvorena su za sve posjetitelje te se do njih, osim kroz hotel, lako može doći putem šetnice podno hotela (šetnica Nika i Meda Pucića).

Posjetite restoran Natali smješten u predivnom Ljetnikovcu Natali iz 16. stoljeća i uživajte okruženi renesansnim vrtovima. Istražite kulinarski svijet kreativnosti i mašte, u kojem se bogati okusi Mediterana i Azije besprijekorno isprepliću s preciznošću i elegancijom francuskih kulinarskih tehnika. Zakoračite u jedinstveno gurmansko iskustvo.

Špilja bar More jedinstvena je prirodna atrakcija, nezaboravni ambijent špilje koji se prostire na tri razine, u kojem naši gosti mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama te laganim obrocima. Naša Špilja je, zajedno s terasom uz more, idealno mjesto za organiziranje različitih događanja.


Slobodno nam se javite za sve informacije vezane uz našu gastronomsku ponudu na more@hotel-more.hr. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja.

  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2024 © HOTEL MORE d.o.o.