O nama

Mi smo Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten uz samo more u mirnoj Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. Možete čuti mrmljanje mora, dok pogled prema plavoj pučini i našim Grebenima doziva mir i spokoj. Zalasci sunca su nezaboravni. 

Posebno smo poznati po našem Špilja baru More, jedinstvenoj prirodnoj atrakciji koja je preuređena u šarmantan i atraktivan bar. 2014. godine CNN.com proglasio ga je jednim od šest najboljih podzemnih barova na svijetu.

Elegantne sobe i apartmani, prožeti toplinom i svjetlošću, prekrasan pogled na Jadransko more i aromatični vrtovi koji okružuju hotel, pružaju toliko potrebno opuštanje. Naše vrsno i predano osoblje i visoka razina usluge, oplemenit će vaš boravak u Hotelu More i učiniti ga lijepom uspomenom. 

S ponosom možemo reći da smo tijekom godina osvojili razne nagrade struke i gostiju, kao što je prestižna nagrada 2019 Travellers' Choice Award, najviše priznanje koje dodjeljuje TripAdvisor, najveći svjetski portal o putovanjima. Temeljeno na recenzijama i mišljenjima milijuna putnika, Hotel More nalazi se u top 1% ocijenjenih hotela. Tako se nalazimo među top 25 hotela u Hrvatskoj u slijedećim kategorijama:

  • top 25 hotela
  • top 25 romantičnih hotela
  • top 25 luksuznih hotela
  • top 25 hotela po usluzi

Naši gosti uživaju u raznovrsnim dalmatinskim i međunarodnim specijalitetima. Uz savršenu lokaciju u uvali Lapad i nezaboravan pogled na more, restorani More i Tramuntana pravi su izbor za vrhunsko gurmansko iskustvo. Naša Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun pravo je mjesto za opuštanje, uživanje u domaćim desertima i kreativnim koktelima.

Uz Hotel More, nudimo vam i opuštajući odmor u našim prekrasnim Vilama i apartmanima More, također smještenima u Dubrovniku.

Za više informacija možete nas kontaktirati na sales@hotel-more.hr ili na +385 20 494 200.

Thank you for everything! It was a great place to spend my 50th birthday holiday.

A guest of Hotel More, Sweden
2021 © HOTEL MORE d.o.o.