O nama

Mi smo dubrovački Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku.

S pravom i ponosom nosimo svoje ime jer nam je more nadohvat ruke. Osjećate miris soli, a pogled u daljinu, prema moru i našim Grebenima, doziva mir i spokoj.

Naše vrsno i predano osoblje, visoka razina usluge, zajedno s luksuznim sobama i apartmanima, oplemenit će vaš boravak u Hotelu More i učiniti ga lijepom uspomenom.

Elegantne sobe prožete toplinom i vedrinom, pogled na Jadransko more koji oduzima dah te mirisni vrtovi koji okružuju hotel, pružaju osjećaj jedinstva s prirodom i povratka samome sebi.

S ponosom možemo reći da smo tijekom godina osvojili razne nagrade struke i gostiju, a zadnja u nizu je prestižna nagrada 2019 Travellers' Choice Award, najviše priznanje koje dodjeljuje TripAdvisor, najveći svjetski portal o putovanjima. Temeljeno na recenzijama i mišljenjima milijuna putnika, Hotel More nalazi se u top 1% ocijenjenih hotela. Tako se nalazimo među top 25 hotela u Hrvatskoj u slijedećim kategorijama:

  • top 25 hotela
  • top 25 romantičnih hotela
  • top 25 luksuznih hotela
  • top 25 hotela po usluzi
2020 © HOTEL MORE d.o.o.