Cave Bar More


Kao i prilikom svake gradnje, tako smo i mi imali izazove koje smo morali premostiti. No jedan izazov je poslije prerastao u neviđenu zanimljivost. To je naša prirodna špilja, ili samo Špilja, koja je otkrivena tijekom izgradnje našeg hotela. Zahvaljujući entuzijazmu, velikoj energiji i ustrajnosti vlasnika, Špilja ne samo da je očuvana već je sva njezina prirodna ljepota i jedinstvenost došla do izražaja unutarnjim dizajnom, posebno rasvjetom. Atrakcija je zvjezdano nebo za koje se koristi više od 300 žaruljica. Ovo jedinstveno mjesto pokazuje snagu, strpljenje i ljepotu prirode stvaranu tisućama godina od bezbroj vodenih kapljica, a neke od siga stare su čak približno 8000 godina.

Špilja je preuređena u atraktivan i moderan bar, koji se proteže na tri razine. Do nje se može doći dizalom iz hotela ili stepenicama kroz pažljivo prokopan tunel koji vodi do prekrasne terase uz samo more. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se zaista nerijetko nađe na nečijem blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Tijekom proteklih deset godina, Špilja bar More izazvao je mnogo pažnje kod stranih medija i u više navrata prozvan jednim od najatraktivnijih barova na svijetu. Tako ga je još 2014. godine CNN.com proglasio jednim od šest najboljih svjetskih podzemnih barova.

Krajem 2013. godine Thrillist Media Group, jedan od vodećih svjetskih portala za hranu, piće, putovanja i zabavu, smjestio ga je na prvo mjesto najatraktivnijih barova svijeta.

Također 2013. godine, časopis jedne od najvećih aviokompanija u svijetu The Delta Air Lines, Delta Sky Magazin proglasio je Špilja bar More jednim od pet najposebnijih hotelskih barova na svijetu.

Osim kao mjesto opuštanja i hlađenja u sparnim ljetnim danima kad temperatura u njemu ne prelazi 24  Celzijeva stupnja, poseban ambijent Špilje, zajedno s terasom, predstavlja idealno mjesto za organizaciju raznih događanja, a posebno intimnijih vjenčanja.

Poštujući prirodne zakone i njihove uvjete, Špilja bar More zatvoren je u zimskom periodu, a svoja vrata ponovno otvara svake godine u ožujku i posjetiti ga možete sve do 31. listopada.
 

 

Cave Bar More is one of the 6 world’s best subterranean bars!, CNN.com

The 13 coolest underground bars (literally) around the world, matadornetwork.com (12. lipnja 2018.)

https://matadornetwork.com/read/13-coolest-underground-bars-literally-around-world/

***

Ovo je najatraktivniji bar na svijetu, buro247.hr (21. lipnja 2015.)

http://www.buro247.hr/lifestyle/putovanja/divan-bar-u-spilji-ispod-dubrovnika.html

***

6 of the world’s best subterranean bars!, CNN.com (15. rujna 2014.)

http://edition.cnn.com/2014/09/14/travel/underground-bars/

***

The world's 6 best bars in caves, thrillist.com (prosinac 2013.)

https://www.thrillist.com/travel/nation/greatest-cave-bars-around-the-world-thrillist-nation

***

Top five hotel bars in the world, by Delta Air Lines Sky Magazine (rujan 2013.)

Read more

***

We are in love with Dubrovnik & Hotel More ;-). Beautiful location, friendly service & the coolest cave bar. Looking forward to being back soon!

Guests of Hotel More, Vancouver, BC
  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2024 © HOTEL MORE d.o.o.