==================================== Hotel More -- TRACKING ==================================== Pixel ID : 125628 ====================================

Lokacija


Imamo sreću biti na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, u prekrasnoj Uvali Lapad, oazi zelenila i plavetnila. Hotel je okružen bogatim mediteranskim raslinjem, prepunim boja i mirisa.

Uz pogled na predivnu šumu brda Petka te nezaboravni pogled na blistavo modro more, vrlo ćete brzo osjetiti jedan neopisivi mir. Lapad je poluotok, ali ne dajte se zavarati – kad ste kod nas, onda ste u Lapadu, a ne na Lapadu. Eto, upravo ste naučili prvi lokalizam.

Ako ste ljubitelj prirode i šetnje, odmah ispod hotela prolazi staza koja se uz more proteže cijelim Lapadom, nastavljajući na poznati dio grada Babin kuk. Ta je šetnica, zbog prekrasne pozicije, mora i zelenila kojima je okružena, oduvijek bila omiljeno mjesto boravka Dubrovkinja i Dubrovčana.

Uvala Lapad, poznata i samo kao Uvala, samo je 3,5 km udaljena od povijesne jezgre Dubrovnika, Starog grada, dok je od međunarodne Zračne luke Dubrovnik udaljena 23 km. Lapad je jako dobro povezan sa Starim gradom, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se autobusna stanica za lokalne linije od kojih jedna vozi do Starog grada svakih 10 minuta.

Great restaurant, beautiful grounds!

Guests of Hotel More, New York, USA
  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2023 © HOTEL MORE d.o.o.
string(6) "o-nama"